Autobedrijf Wouter Lokker is gespecialiseerd in de in- en verkoop van gebruikte auto’s.

Op de pagina aanbod kunt u precies zien welke auto’s ik op dit moment aanbied. Mocht u een auto hebben gezien waar uw interesse naar uitgaat dan kunt u 7 dagen in de week met mij contact opnemen om een afspraak te maken om de auto te bezichtigen. Bent u overdag niet in de mogelijkheid? Geen probleem!, als extra service kan de afspraak ook in de avonduren en/of in het weekend gepland worden.

Om de auto’s zo scherp mogelijk te kunnen prijzen hanteer ik internet meeneemprijzen. Wilt u garantie, nieuwe APK en/of een afleverbeurt is dat natuurlijk wel altijd een optie.

Alle auto’s worden door mij zelf van binnen en buiten deskundig en netjes gepoetst en nagekeken zodat ik weet wat ik aan u verkoop.

Om misverstanden te voorkomen is het raadzaam om even van te voren telefonische contact op te nemen, dit kan op telefoon nummer: 0492-347348 of bij geen gehoor op telefoonnummer 06-28243243, Mocht u nog vragen en/of opmerkingen voor mij hebben dan kunt u ook altijd via de contactpagina contact opnemen, ik zal u vragen en/of opmerkingen dan zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Hopelijk mag ik u snel begroeten!

Met vriendelijke groet,
Wouter Lokker

Deel deze pagina

Delen op FacebookDelen op Google PlusDelen op TwitterDelen op LinkedIn

Autobedrijf Wouter Lokker

Haagsebeemdweg 28a
5706 AH Helmond
0492-347348
06-28243243
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.